Název | Množství a jednotka |
---|---|
drůbeží játra | 600 g |
houby | 250 g |
cibule | 1 ks |
smetana ke šlehání | 100 ml |
drůbeží vývar | 300 ml |
dijonská hořčice | 1 a 1/2 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
sůl | |
pepř | |
olej |
Postup: Broskve omyjeme a vypeckujeme. Nakrájíme na menší kousky, dáme do většího... zobrazit recept
Postup: Horní krůtí stehno omyjeme, na několika místech prošpikujeme slaninou, ze všech... zobrazit recept
Postup: Těstoviny (vrtulky) uvaříme v osolené vodě. Mezitím si nakrájíme na kostičky... zobrazit recept
Postup: Jahody umyjeme, odstraníme stopky, dáme do větší mísy a rozmixujeme. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Čokoládu nalámeme a rozpustíme ve vodní lázni. Přidáme cukr, 4 lžíce mléka,... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...